Je to druh steaku z hovězího masa, název pochází z francouzštiny, takže správně je to Entrecôte (výslovnost).
Nejblíže má klasickému rib-eye steaku, je to tedy řez z oblasti žeber.
Na jak dlouho mám dát párky do horké vody, abych je mohla jíst?
Párky a párkům podobné uzeniny vlastně ani není třeba vařit. V horké vodě se pouze ohřívají, protože jsou již tepelně opracované. Ohřívej je na mírném plameni 3–4 minuty a vždy kontroluj, aby ti nepraskly ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.
Jak dlouho musím vařit klobásu Čabajku, aby byla dobrá?
Když už se rozhodneš, že budeš klobásky vařit, což ne vždy musíš, rozhoduj se podle typu klobásy. Tvrdé klobásky, právě typu Čabaj nebo další klobásy maďarského typu, vař od dob ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.
Jaké potraviny mají nejméně kalorií a jsou vhodné pokud chce člověk zhuhnout?
Nejméně kalorická zelenina: Cuketa Brokolice Zelí Rajčata Pórek Chřest Čekanka Nejméně kalorické ovoce: Maliny Borůvky Grep Vodní meloun Pomeranče Z masa pak určitě kuřecí a krůtí maso. Velmi libové je i králičí. Z náp ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.
Jaká je podle Vás nejlepší restaurace v Ostravě? Kam byste vzali své dobré známé?
Přidám se také se svou trochou do mlýna a dám svůj tip na pět nejlepších ostravských restaurací: Comedor Mexicano – http://www.comedor.cz/ Restaurant Delphi – http://www.restaurantdelphi.cz/ U Fejdů</ ...