Jak dlouho musím vařit klobásu Čabajku, aby byla dobrá?
Když už se rozhodneš, že budeš klobásky vařit, což ne vždy musíš, rozhoduj se podle typu klobásy. Tvrdé klobásky, právě typu Čabaj nebo další klobásy maďarského typu, vař od dob ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.
Jak dlouho mám vařit fazole (velké červenohnědé) aby byly měkké? Chystám takovou fazolovou pomazánku …
Já teď vařím fazole už přes 4 hodiny a pořád jsou tvrdý, namočený jsem to měla 24 hodin a stejně jsou tvrdý :-(
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.
Když chystám vajíčka, jak dlouho je mám vařit, když chci aby byly naměkko?
Než budete vajíčka vařit, nechejte je alespoň 30 minut při pokojové teplotě. Pokud je vyndáte přímo z ledničky, můžou být časy mírně delší. Vajíčko naměkko 2 až 3 minuty Vajíčko nahniličko (když ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.
Chystám se vařit jedno thajské jídlo, ale u nás v Bille nemůžu sehnat citrónovou trávu. Nemáte tip, kde bych ji mohla koupit?
A co nám o citrónové trávě, česky Voňatka citronová, říká Wikipedie: Citronová tráva je vytrvalá, statná rostlina. Vytváří mohutné trsy tenkých a dlouhých šedozelených listů, které dorůstají do výšky až 150 cm. Protože tato rostlina tvoří jen m ...
Máte někdo zaručený, jednoduchá, recept na krémžskou hořčici? Chtěla bych ji zkusit udělat sama, ale většina receptů mi přijde složitá.
Recept na ni není složitý, jenom musíš mít vhodné ingredience. Základ balení světlých hořčičných semen (cca. 80 g) balení tmavých (černé, někdy hnědá) hořčičných semen (cca. 80 g) voda (1,5 dcl) vinný ocet (1–2 polévkové ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.