Ve Vašem případě, to bohužel asi nebude nikde zadarmo. Většina bank si účtuje poplatek za směnu mincí na bankovky a to podle kusů mincí, nikoliv podle jejich nominální hodnoty. Do 100 kusů mincí (stejné nominální hodnoty) je to sice podle zákona zdarma, ale pokud máte 1 000 Kč v drobných mincích, bude Vás to buď stát dost peněz (viz. sazebník dané banky) nebo budete muset obejít spoustu bankovních ústavů :)
Alternativou můžou být mincomaty od České spořitelny.
Ty jsou prozatím v Praze (dva), v Hradci Králové a v Benešově.
Nasypete tam mince, vyjede Vám lísteček a s tím jdete na pokladu ČS. Tam Vám vydají peníze.
Není to ale zadarmo, účtujou si poplatek 1 % z částky, takže když tam ponesete 1000 Kč, zaplatíte 10 Kč na poplatku. Což jde.
Která bankovka maďarského forintu je nejmenší? Jako nejnižší nominální hodnoty?
Nejmenší maďarskou bankovkou je 500 HUF. Dříve byla v objehu i papírová bankovka o hodnotě 200 HUF, ale byla již stažena a nahrazena kovovou mincí. ...
Mám slevovou kartičku In Karta od ČD a koncem týdne mi bude končit. Nevíte jestli si ji můžu prodloužit nějak online na internetu? Ideálně abych to mohla zaplatit platební kartou. Mám to na nádraží trošku daleko a nechce se mi tam kvůli tomu jezdit ...
Jasně, In Kartu můžete prodloužit online na webu ČD a zaplatit kartou. Pokud Vám bude končit i samotná karta, nejen aplikace na slevu, tak Vám vystaví kartu novou (do 1 měsíce) a dočasnou kartu. Dočasnou In Kartu d ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.
Nemáte nějaký tip na stránky nebo průvodce, jak zvládnout Londýn za 3 dny? Letíme tam jenom na chvilku a nechceme se strhat a vidět všechno. Chtěli bychom ale vidět to nejzajímavější a ideálně znát nějaké tipy jak si naplánovat trasy a tak. Tipy na ...
Nevím jestli se dá zvládnout vidět to nejzajímavější za 3 dny, ale zkus … http://www.tripadvisor.com/…England.html Na restaurace pak platí klasika v podobě Michelin Guide > http://www.viamichelin.com/…ited_Kingdom ...
Co znamená, když na sáčku s rýží vidím nápis parboiled? Je to nějaký druh nebo je něčím lepší?
Parboiled není ani tak o typu rýže, jako o způsobu zpracování. Jde o nějaký patentovaný technologický postup, který vymysleli v USA. V principu jde o to, že se do jádra rýže pod tlakem dostanou vitamíny a minerály ...
Nejlépe hodnocená odpověď. Zobraz ji celou.